ANDEBRYST MED MANGO

l Sværhedsgrad: ​Nem l Antal personer: 4 l Arbejdstid: ca. 30 minutter l Stegetid: ca. 20 minutter l

Det skal du bruge​

  • ​2-3 Anton andebryster (250-300 g)
  • 3 dl ris
  • 4,5 dl vand
  • Salt og peber
  • 2 modne og faste mangoer
  • 1 dl bouillon (gerne andebouillon)
  • 1,5 dl citronsaft
  • 3/4 dl sukker
  • 1 spsk. fiskesauce
  • Ærteskud

Tilberedning​

​Risene koges som anvist på pakken. 

Andebrysterne steges på skindsiden ved middelvarme i 10-12 minutter. Det afsmeltede fedt hældes fra og kødet steges i yderligere 10-12 minutter på kødsiden.

Mangofrugterne skrælles og kødet skæres fri af stenen og frugtkødet skæres i skiver.

Panden koges af med bouillionen og fedtet skummes fra. Citronsaft, sukker og fiskesauce tilsættes og det koges op under omrøring. Mangoskiverne tilsættes og det koges i yderligere 1 minut.

Mangoskiverne fordeles på 4 tallerkner og de udskårne andebrystskiver lægges ovenpå. Sauce og ærteskud fordeles over og serveres med de kogte ris.

Tip!

Start altid med at stege andebryst på en kold pande, det holder på fedtet og er med til at give den saftige smag.

Dagrofa ApS | Knud Højgaards Vej 19 | 7100 Vejle | Tlf.: 70 10 02 03